UITNODIGING WANDELING SPECIAAL VOOR DONATEURS EN WERKERS MEER NATUUR OOST BRABANT

Alle actieve werkers aan meer natuur welkom, inschrijven via onderstaande link aub
UITNODIGING WANDELING SPECIAAL VOOR DONATEURS NATUURFONDS OOST-BRABANT EN WERKERS MEER NATUUR OOST BRABANT
Ontmoeting Hoegaardse valleien: landschap vol verhalen
Zondag 26 Juni prachtige wandeling vanuit Hoksem
Vertrek wandeling: 14u en 14u30
Uit dank voor de vele steun wensen we de donateurs die in het verleden Natuurpunt steunden bij de aankopen in Oost-Brabant uit te nodigen om samen de realisaties te bekijken alsook om onze plannen voor de toekomst uit de doeken te doen. Want het werk is nog niet af!
De Hoegaardse vallei met natuurgebieden Rosdel en Mene- en Jordaan en haar rijke kalk- en leembodems, blinkt uit door een buitengewone biodiversiteit en prachtig landschap. Heel wat soorten die elders in Vlaanderen heel zeldzaam of verdwenen zijn, vinden hier terug een thuis. Dit kan enkel door de inzet van talrijke vrijwilligers en met steun van de donateurs die het verschil maken. De afgelopen jaren hebben we kunnen rekenen op jullie om mee deze droom waar te maken. In de moeilijke Corona jaren was het duidelijk dat natuur een zeer belangrijke ontmoetingsplaats was.
Met steun van jullie -en jullie financiële bijdrage- werken we elke dag verder aan de uitbouw van talrijke natuurgebieden in jouw buurt. Om deze natuurgebieden kansen te geven, zal er ook in de nabije toekomst nog verder gepuzzeld moeten worden om water- en bosprojecten uit te voeren en zeldzame soorten en landschappen te beschermen en terug kansen te geven.
Om dit zeer concreet te maken nodigen we nu komende zondag iedereen die ons steunde met een kleine of een grote gift uit om samen met hun gezin de realisaties te bekijken rond het project Hoegaardse valleien en ook de plannen van de nabije toekomst te bestuderen.
Wat we met jullie steun kunnen realiseren in het oosten van Brabant is meer dan de moeite waard!
We starten vanuit het historische kader van Hoksem met een prachtige kerk en een gerestaureerde watermolen.
Ontmoeting Hoegaardse valleien: landschap vol verhalen
Plaats: Kerk van Hoksem
Op zondag 26 juni ontvangen we jullie om 14u en/of 14u30 aan de kerk van Hoksem. Rond de kerk en de oude watermolen geven we een woordje uitleg over de lopende projecten en de toekomst.
Start van wandeling en ontvangst om 14u en 14u30 voor een gegidste wandeling door het prachtige natuurgebied Mene-Jordaan.
Vanop de palox-toren genieten we van de vallei en na de wandeling bezoeken we de watermolen op de Menebeek, die voor deze gelegenheid in werking zal zijn. Er zal ook een zomers terras zijn op de binnenkoer.
Locatie: Molen en kerk Hoksem, St-Jansstraat 1, 3320 Hoegaarden (Hoksem)
We bieden al onze gasten een drankje aan recht uit de Natuurpunt hoogstamboomgaard van Roosbeek.
Welkom aan alle donateurs met hun gezin en vrijwilligers van Natuurpunt. Om organisatorische redenen zouden we vragen in te schrijven via volgende link:
Kan een afbeelding zijn van bloem, natuur en gras
 
 
 
 
 
 
 
Twitter icon
Facebook icon
Google icon
e-mail icon