Afgelast Corona: Verenigingsraad NPOB - 20 november 2020 in Binkom (Lubbeek)

Afgelast omwille van Corona

Verenigingsraad NPOB: Jij komt toch ook?!
Vrijdag 20 november Santro Binkom (Lubbeek)
Oproep aan de afdelingen en teams

2020 was een bijzonder jaar met afstel van vele vergaderingen en activiteiten. We hebben beslist om de verenigingsraad toch te laten doorgaan op een corona-veilige manier. Daarom hebben we de grote zaal van Santro te Binkom (Lubbeek) gereserveerd. Dat is de gelegenheid om het jaarprogramma en de regionale kalender op punt te stellen. We rekenen dan ook op de aanwezigheid van de actieve mensen binnen de afdelingen, teams en op regionaal niveau.
 
NPOB bestaat 50 jaar in 2021 en dat willen we graag vieren. Als jullie activiteiten hebben die in dit kader kunnen georganiseerd worden, mag dat ook doorgegeven worden. We zouden hiermee graag de natuurgebieden en acties waar we samen in de afgelopen 50 jaar het verschil hebben gemaakt in de kijker willen stellen. De acties van de voorbije 50 jaar van toen hebben dikwijls geleid tot fors uitgebouwde natuurgebieden nu. Misschien kan je dit als afdeling in de kijker te stellen in het kader van het feestprogramma. Een overzicht van 40 jaar historische werking van NPOB, Regionale Vereniging Natuur en Landschap vind je hier.
In september zullen we met alle afdelingen uit alle streken en gebieden van Oost-Brabant afzakken naar het Rock Werchter park om daar de 50ste verjaardag te vieren en elk zijn projecten voor te stellen. Bespreek dit tijdens jullie planningsvergadering en geef een melding van welke activiteiten jullie mee in dit kader willen organiseren. We denken aan één of 2 activiteiten per afdeling of gemeente. Een voorlopig overzicht van de reeds aangemelde activiteiten zal gepresenteerd worden op onze Verenigingsraad.
 
We doen daarom een oproep aan je afdeling, beheerteams en werkgroepen om voor vrijdag 6 november door jullie te organiseren focusactiviteiten en andere grote activiteiten door te mailen aan npob@natuurpunt.be.

Gezien de corona-maatregelen is het nodig om in te schrijven (max 50 mensen wegens Covid-19): klik hier
Afspraak: 20u00 tot 23u00, Gemeentelijke feestzaal Santro, Tiensesteenweg in Binkom (Lubbeek)
Info: Christine Daenen, npob@natuurpunt.be, 016 25 25 19

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
e-mail icon