Liefde voor Natuur concert Paul Michiels Lubbeek

Op vrijdag 30 maart 2018 nodigen we jullie graag uit op het benefietconcert van Paul Michiels en zijn… Liefde Voor Natuur Concert

Pauls hart klopt duidelijk niet alleen voor muziek, maar even zeer voor natuur. Zijn achtertuin grenst aan het natuurgebied ‘De Spicht’ waarvan hij in 2016 het peterschap kreeg tijdens de ‘Walk for Nature’ in Lubbeek. Hij sprong eerder ook mee in de bres voor Natuurpunt tijdens de actie ‘Red de natuur in je buurt’.

Met dit unieke benefietconcert wil Paul zijn bijdrage leveren aan de verdere uitbreiding van het natuurgebied ‘De Spicht’. De opbrengst van dit concert komt volledig ten goede aan onze Lubbeekse natuur.

Bestelling van tickets (€24,00 incl. 1 drankje) kan enkel via info@natuurpuntlubbeek.be of op 0486 02 06 27. Nadien ontvang je via dat e-mailadres de nodige informatie en bankrekeningnummer van Natuurpunt Lubbeek.

De tickets zijn na overschrijving van het gewenste bedrag op je naam gereserveerd en worden nadien bij je thuis bezorgd of worden indien je dat wenst ter uwer beschikking gehouden aan de kassa van de feestzaal Libbeke.

Zitplaatsen in de zaal zijn vrij en kunnen niet gereserveerd worden!

Het concert start om 20u30, de deuren gaan al open vanaf 19u30.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
e-mail icon